Zgjidh letrën tënde Tarot dhe merr një këshillë falas

0
60
Loading...

Zgjidh njërën prej tyre dhe merr një këshillë nga letrat Tarot.

Zgjidh atë që të tërheq më shumë.

Nëse zgjodhe ariun: Jini më të vetëdijshëm për njerëzit që ju rrethojnë, ndoshta dikush dëshiron të përfitojë nga dobësia juaj. Mos ndani informacione delikate për jetën tuaj me askënd. Kujdes nga mënyrë si reagoni përballë pengesave dhe evitoni veprimet e nxituara.

Nëse zgjodhe kullën: Është koha të niseni për diku dhe të reflektoni për gjërat që ju japin forcë, si dhe ato që ju dëmtojnë. Kjo letër përfaqëson reflektimin për jetën tuaj. Kujdes, mos u izoloni shumë, marrja e kohës për të reflektuar është e mirë, por mund të mbylleni në vetvete mund të jetë një problem serioz. Mësoni si t’i balanconi gjërat.

Nëse zgjodhe retë: Mendje e turbullt dhe konfuze, pavendosmëri në zgjedhje. Turbulencat do të kalojnë shpejt dhe gjërat do të duken më qartë. Evitoni marrjen e vendimeve në këtë moment, prisni që gjërat të jenë më të qeta. Është koha të reflektoni, të qetësoheni dhe të prisni.

Komento:
Loading...