Windows 7 ngadalë humb pjesëmarrjen në treg Lexo me shume:

0
205
Loading...

Image result for Windows 7

Windows 7 në shtator mbanë vendin lider Statistika, të cilën na e sjell NetMarketShare për muajin shtator, sugjeron se Windows 7 vazhdojë të dominojë në tregun e sistemeve operative. Windows 10 po shënon rritje të ngadalshme dhe po i afrohet Windows 7, por nuk pritet që brenda një kohe të shkurtër këto dy versione të ndërrojnë pozitat. Windows 7 në shtator mbanë vendin lider me pjesëmarrje në treg prej 46,22 për qind, pasuar nga Windows 10 me 28,65 për qind. Windows 7 ka shënuar rënie prej 2,21 për qind, derisa Windows 10 ka shënuar ngritje 0,66% për qind. Microsoft është duke u përgatitur që të sjellë azhurnimin e madh për Windows 10, të quajtur Fall Creators Update, i cili do të shtojë interesimin për sistemin më të ri të kompanisë.

Lexo me shume: http://rtv21.tv/windows-7-ngadale-humb-pjesemarrjen-ne-treg/
© RTV21.tv

Komento:
Loading...