Veliaj gjen “zgjidhjen”, u kërkon bizneseve VIP të shesin makinat luksoze për të paguar punonjësit

0
590

Në mënyrë që biznesi VIP të paguajë punonjësit dhe të mos kërkojë ndihmën e shtetit në këtë situatë pandemie, Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, i ka kërkuar që poseduesve të makinave luksoze që t’i shesin ato.

“Nëse je biznes VIP, s’ka sens t’i kërkosh qeverisë fitim të munguar në luftë! Shit makinën! Ndihmat janë për punëtorët që të bënë të pasur!”, shkruan kryebashkiaku që ka listuar edhe numrin e makinave luksoze në kryeqytet sipas markës dhe sasisë.

“Në Tiranë ka:

43 Bentley

7 Aston Martin

23 Ferrari

149 Hummer

10 Lamborghini

57 Maseratti

16 Rolls

10 Maybach

20 Corvette

1066 Porsche

403 Range

Komento:
Loading...