Si të mbroheni nga hakerët e facebookut (Foto)

0
435
Loading...

http://lajmi.net/wp-content/uploads/2017/09/19420514_742809175889064_2308107380019850100_n-650x358.jpg

Me më shumë se 1.5 bilion përdorues, ky rrjet social është një target i dëshirueshëm për hakerët.

Megjithatë, askush nuk dëshiron që të mos mund ta hapë sërish facebookun e tij, ku ka të ruajtura foto, dokumente, e biseda të shumta me miq.

Më poshtë do të mund të shihni dhjetë mënyra të përdorura nga hakerët për të hakuar facebookun dhe si të mbroni veten nga këto thyerje kibernetike. /Lajmi.net/

No automatic alt text available.No automatic alt text available.No automatic alt text available.No automatic alt text available.Image may contain: textNo automatic alt text available.No automatic alt text available.No automatic alt text available.No automatic alt text available.No automatic alt text available.No automatic alt text available.No automatic alt text available.

Komento:
Loading...