Paketat për Bitdefender Antivirus 2018.

Bitdefender eshte nje kompani lider ne sigurine kibernetike, nder antiviruset me novatore midis gjithe antiviruseve te tjera, i ndodhur ne Top List ne nivel global, Top Rated gjate 5 viteve te fundit, kjo e konfirmuar nga AV-TEST, AV-Comparatives, PC Magazine etj. te cilat jane kompanite pavarura qe bejne vleresimin e antiviruseve dhe krahasimin midis tyre . Produkti me i sigurt dhe me i shitur ne nivel global vjen per tregun Shqiperi dheKosove nga Bitdefender Albania.

Paketa per Home Users

 1. Bitdefender AntivirusPlus 2018.

/Produkt i sugjeruar per klient qe duan nje mbrojtje te larte dhe nje cmim te ulet

Ofron mbrojtje maksimale edhe ndaj sulmeve më të fuqishme , pa ndikuar në shpejtësinë e sistemit tuaj, me performancën më të lartë.

 • Mbrojtje automatike, ndalon çdo sulm në internet
 • Teknologjia e algoritmave deduktivë
 • Impakt Zero në ngadalësimin e sistemit
 • Mbrojtje ndaj vjedhjes së të dhënave
 • Lundrim i sigurt në internet dhe mbrojtje e privatësisë
 • Siguri në çdo transaksion bankar online
 • Skanim për çdo pajisje
 • Menaxhim i paswordeve
 • Raportim në kohë reale sigurisë  së sistemit

Na kontaktoni:

Sales Department
COSMOS DISTRIBUTION Sh.p.k
Hardware & Software Solution
RrugaKonferenca e Pezes,  Hyrja 1, Apartamenti 5
Tirana. Albania
Tel: +355 676437835
e-mail:info@matura.al
Facebook: www.facebook.com/bitdefenderalbania/
Web: www.cosmosdistribution-al.com

 1. Bitdefender Internet Security 2018.

/Produkt i sugjeruar per klient qe duan nje siguri mjaft te larte ne internet dhe kontroll prinderor te pajisjes.

Siguria në internet është ndër shtyllat kryesore të sigurimit dhe mbrojtjes gjatë  experiencës suaj në internet.

 • Mbrojtje automatike, ndalon çdo sulm në internet
 • Teknologjia e algoritmave deduktive
 • Impakt Zero në ngadalësimin e sistemit
 • Mbrojtje ndaj vjedhjes së të dhënave
 • Lundrim i sigurt në internet dhe mbrojtje e privatësisë
 • Siguri në çdo transaksion bankar online
 • Skanim për çdo pajisje
 • Menaxhim i paswordeve
 • Raportim në kohë reale i sigurisë së sistemit
 • Mbrojtje e Firewall në nivele të larta
 • Mbrojtje e pathyeshme nga Spam më të fuqishëm
 • Kontroll i plotë prindëror në të gjitha pajisjet

Na kontaktoni:

Sales Department
COSMOS DISTRIBUTION Sh.p.k
Hardware & Software Solution
RrugaKonferenca e Pezes,  Hyrja 1, Apartamenti 5
Tirana. Albania
Tel: +355 695886133
Tel: +355 676437835
e-mail:info@matura.al
Facebook: www.facebook.com/bitdefenderalbania/
Web: www.cosmosdistribution-al.com

 1. Bitdefender Total Security 2018.

/Produkt i sugjeruar per paketa familjare me 5 pajisje te cilat kane nje menaxhim qendror  dhe kontroll te plote prinderor

 

Menaxhoni të gjitha pajisjet tuaja, me ane te nje llogarie, duke pasur kontroll te plote prindëror.

Produkt ideal per familjare apo biznese qe duan kontrollojne dhe sigurojne mbrojtje maksimale per 5 pajisje, te cilat nuk kane Windows Server.

 • Mbrojtje e pathyeshme për Windows, Mac dhe Android
 • Mbrojtje inovative dhe efektive për sulmet Ransomware.
 • Mbrojtje automatike, ndalon çdo sulm në internet dhe Spam më të fuqishëm
 • Skanim për çdo pajisje
 • Performancë e lartë: rrit shpejtësinë dhe jetëgjatësinë e baterisë suaj.
 • Wifi-Advisor per cdo Wifi qe ju lidheni
 • Menaxhim i paswordeve
 • Mbrojtje e Firewall në nivele të larta
 • Kontroll i plotë prindëror në të gjitha pajisjet
 • Mbrojtje të të dhënave , privatësisë dhe Anti-Theft

Na kontaktoni:

Sales Department
COSMOS DISTRIBUTION Sh.p.k
Hardware & Software Solution
RrugaKonferenca e Pezes,  Hyrja 1, Apartamenti 5
Tirana. Albania
Tel: +355 695886133
Tel: +355 676437835
e-mail:info@matura.al
Facebook: www.facebook.com/bitdefenderalbania/
Web: www.cosmosdistribution-al.com

Paketa per Business

 1. Bitdefender Gravity Zone Business Security

/Produkt i sugjeruar per biznese dhe kompani qe ne rrjetin e tyre kane te pakten nje server.

Menaxhim qendror I te gjithe rrjetit qe siguron mbrojtje nga viruse, performance te larte si dhe nje meanxhim mjaft te lehte te te gjithe rrjetit.

 • Mbrojtje nga viruset me te fuqishme
 • Mbrojtje inovative dhe efektive për sulmet Ransomware.
 • Filtrimi faqeve web
 • Mbrojtje e te dhenave ne kohe reale.
 • Politika sigurie te personalizuara.
 • Zbulim I rrjetit dhe instalim nga konsola qendrore.
 • Dashboard me raportet me te fundit
 • Kontroll I pajisjeve te jashtme dhe skanim I tyre.

Na kontaktoni:

Sales Department
COSMOS DISTRIBUTION Sh.p.k
Hardware & Software Solution
RrugaKonferenca e Pezes,  Hyrja 1, Apartamenti 5
Tirana. Albania
Tel: +355 695886133
Tel: +355 676437835
e-mail:info@matura.al
Facebook: www.facebook.com/bitdefenderalbania/
Web: www.cosmosdistribution-al.com

 1. Bitdefender Gravity Zone Advanced Business Security

/Produkt i sugjeruar per biznese dhe kompani qe ne rrjetin e tyre kane te pakten nje server dhe duan mbrojtje te Mail Server.

 • Mbrojtje e larte ndaj antimalware, antispam dhe anti-ransomware
 • Siguri per Server, Workstation dhe pajisje mobile si dhe mbrojtje te emaileve.
 • Kontroll I pajisjeve dhe aplikacioneve
 • Filtrimi faqeve web
 • Zbulim I rrjetit dhe instalim nga konsola qendrore.
 • Dashboard me raportet me te fundit.
 • Skanim qendror dhe performance e optimizuar.
 • Siguri per pajisjet fizike dhe ato virtual.

Na kontaktoni:

Sales Department
COSMOS DISTRIBUTION Sh.p.k
Hardware & Software Solution
RrugaKonferenca e Pezes,  Hyrja 1, Apartamenti 5
Tirana. Albania
Tel: +355 695886133
Tel: +355 676437835
e-mail:info@matura.al
Facebook: www.facebook.com/bitdefenderalbania/
Web: www.cosmosdistribution-al.com

Komento: