Provimi i Maturës/ Publikohen përgjigjet e Anglishtes

0
1047

Ditën e djeshme rreth 40.000 maturantë nga i gjithë vendi i janë nënshtruar provimit të Maturës së gjuhës angleze.

Tanimë janë publikuar edhe përgjigjet e provimit të Anglishtes dhe skemat e vlerësimit të këtij provimi.

Pas katër ditësh, maturantët do t’i nënshtrohen provimit të dytë me detyrim, Gjuhës shqipe dhe letërsisë, ndërsa në datën 15 qershor zhvillohet provimi i Matematikës. Të fundit, dy provimet me zgjedhje ku do të futen maturantë të rinj e të vjetër, të përcaktuara në formularin A1/A1Z do të zhvillohen në datën 23 qershor.

testi

Komento:
Loading...