Këto janë rroba banjot më të kritikuara në botë

0
378
Loading...

Rroba banjot më të kritikuara në botë kanë një problem me thithkat! Dhe nuk do ta besonit se do të ekzistonin ndonjëherë një palë të tilla nëse nuk do ta kishit parë në ndonjë pasarelë.

Marka luksoze “Lee + Lani” prezantoi një vit më parë rroba banjot që thyen kufijtë e modës, me anën e djathtë të gjoksit të zbuluar.

Kompromisi mund të jetë që ky kostum banje të jetë i lirë, pa ndarje gjinie mes femrave dhe meshkujve? Ose një provokim që me siguri nuk do të gjejë terren nga klientët?

Çfarë të bëni kur fotografoni veten? Vendosni dorën në gjoks si ka bërë modelja.

Komento:
Loading...