Këto janë 10 makinat më të sigurta të 2018 (FOTO)

0
151
Loading...

Raportet e Konsumatorëve nga Business Insider publikuan listën vjetore të 10 makinave më të sigurta.

Lista u krijua në bazë të analizave nga përgjigjet e anketave në më shumë se 500,000 automjete dhe duke përdorur përgjigjet për të parashikuar se cilat makina do të krijojnë problemet më të pakta për pronarët e tyre.

Toyota vendosi shtatë makina në listë, më shumë se çdo prodhues i automjeteve të tjera dhe mori top vendin me Lexus GX SUV saj.

Raportet e Konsumatorëve thanë se GX ishte i shpejtë dhe i qetë për një SUV, duke ofruar një udhëtim të qetë dhe një kabinë të rehatshme

“Toyota dhe Lexus ishin gjithashtu dy markat më të mira në listën e Raporteve të Konsumatorëve të markave më të sigurta të makinave për të gjashtin vit radhazi. Lexusi është një nga shembujt më të mirë se si automjetet luksoze të avancuara teknologjikisht mund të jenë gjithashtu shumë të sigurta”, tha Raporti i Konsumatorëve.

Asnjë automjet nga prodhuesit amerikane të makinave nuk hyri në listën e makinave më të sigurta, pasi tre vendet e tjera u morën nga Mazda, Kia dhe Honda.

Këto janë 10 makinat më të sigurta, sipas Raporteve të Konsumatorëve:

10. Toyota Highlander
9. Kia Sedona
8. Honda Fit
7. Toyota Prius
6. Lexus NX
5. Toyota Corolla
4. Mazda MX-5 Miata
3. Toyota Prius Prime
2. Toyota Prius C
1. Lexus GX
  • TA
Komento:
Loading...