Ja cila skuadër e Serisë A ka fituar më shumë penallti në 10 sezonet e fundit

0
82
Loading...

Cili klub i kampionatit italian të futbollit ka patur mundësinë të godasë më shumë penallti?

Surprizat nuk mungojnë dhe më poshtë janë renditur 10 ekipet në bazë të të dhënave të marra nga “Opta” duke filluar nga sezoni 2009/10.

10) UDINESE

50 penallti në 354 ndeshje

1 penallti çdo 7.1 ndeshje

9) GENOA

52 penallti në 354 ndeshje

1 penallti çdo 6.8 ndeshje

8) INTER

53 penallti në 354 ndeshje

1 penallti çdo 6.7 ndeshje

7) CAGLIARI

53 penallti në 315 ndeshje

1 penallti çdo 5.9 ndeshje

6) JUVENTUS

58 penallti në 354 ndeshje

1 penallti çdo 6.1 ndeshje

5) ROMA

72 penallti në 353 ndeshje

1 penallti çdo 6.1 ndeshje

4) FIORENTINA

74 penallti në 354 ndeshje

1 penallti çdo 4.8 ndeshje

2) NAPOLI

76 penallti në 354 ndeshje

1 penallti çdo 4.7 ndeshje

2) LAZIO

76 penallti në 354 ndeshje

1 penallti çdo 4.7 ndeshje

1) MILAN

79 penallti në 354 ndeshje

1 penallti çdo 4.5 ndeshje

Komento:
Loading...