Gjendja e rrugëve në Maqedoni

0
269
Loading...

Gjendja e rrugëve në Maqedoni

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet pa pengesa në korsi të thata, përveç në vendet më të larta ku ka mbetje të borës.

Intenziteti i komunikacionit jashtë mjediseve urbane është mesatar, ndërsa në kalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti, përcjell Telegrafi Maqedoni.

LAMM rekomandon vozitje të kujdesshme, përshtatje të shpejtësisë dhe respektim të sinjalizimeve rrugore.

Ata gjithashtu përkujtojnë edhe për detyrimin ligjor për posedim të pajisjeve dimërore në makina, pa marrë parasysh gjendjes së motit, deri më 15 mars.

Komento:
Loading...