Gabimi i përditshëm që po bëni me unazën e martesës

0
164
Loading...

“Ndoshta nuk është shumë problem ta mbani një unazë dasme metalike gjatë kohës kur bëni dush, por gjithmonë është më e rekomandueshme t’i hiqni”, thotë Elizabeth Doyle, gemologe dhe pronare e “Doyle & Doyle Jeëerls” në Nju Jork.

Shampoja dhe zbutësi i flokëve mund të përmbajnë kimikate të ndryshme të cilat me kohën e dëmtojnë metalin.

Jennifer Gandia, pronare e “Greenëich Jewelers” në Nju Jork, po ashtu thekson se efektet e ujit dhe sapunit mund të jenë të vështira për t’i hequr.

Sidoqoftë, ato tregojnë se zhytja në pishinë apo stërvitja në palestër nuk janë të dëmshme.

Komento:
Loading...