Filmat horror ju shkaktojnë rënie në peshë

0
280

Një studim i bërë nga Universiteti i Westminsterit ka dalë në përfundimin se filmat horror iu bëjnë që të bini në peshë.

Sipas studiuesve, të shikosh film horror ndihmon në djegien e kalorive.

Është interesante megjithatë, se sa përfituese do të jetë për ju një film horror, varet nga dy gjëra: domethënë se sa të frikshëm ju gjeni filmin që shikoni dhe sa keni dëshirë të keni frikë.

Studiuesit analizuan dhjetë vetë për të parë dhjetë filma të frikshëm dhe për të monitoruar shkallën e zemrës, marrjen e oksigjenit dhe prodhimin e dioksidit të karbonit.

Komento:
Loading...