DATAT E PROVIMEVE TË MATURËS SHTETËRORE 2018

0
541
Loading...

Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

Ministria e Arsimit ka publikuar datat e provimeve të Maturës Shtetërore 2018 si dhe mënyrën e organizimit të tyre.

Ja udhëzimi i i plotë i MAS:

Komento:
Loading...