Apple publikon 239 emoji të rinj

0
368
Apple publikon 239 emoji të rinj
Loading...

Mimika dhe ushqime, ky grup me emoji do të përfshijë çdo gjë që mund të duhet, duke nisur nga mimikat e ndryshme, rrobat e reja, hitet sportive, flamuj të rinj madje dhe deri tek kafshë.

Për personat që pëlqejnë ushqimin do kenë në dispozicion tashmë emoji të byrekut me mollë, brokoli e shumë ushqime tjera.

Edhe kompania What’s App ka premtuar se duke nisur nga e hëna do të sjellë karaktere të reja.

Apple dhe What’s App kanë deklaruar se disa karaktere do te jenë tek të dyja kompanitë, por me disa ndryshime të vogla.

Komento:
Loading...