A do të dish sa veta ka në Shqipëri me emrin tënd? Mund ta zbuloni këtu

0
273
Loading...

A keni pyetur ndonjëherë veten sa persona të tjerë ka me të njëjtin emër si ju? Tani nuk keni pse ta hamendësoni, pasi vetëm me dy veprime të thjeshta dilema juaj do të ketë një përgjigje.

INSTAT me anë të opsioni na tregon sesa njerëz të tjera mund të kenë emrin identik me ju.

Pothuajse secili nga ne e ka të paktën një adash në një cep të Shqipërisë.

Klikoni këtu (për të parë sa njerëz kanë emrin tënd) dhe më pas shkruani emrin duke specifikuar gjininë.

Komento:
Loading...