Arkivat Përditshëm 4 January, 2019

Dhërmiu mbulohet nga bora (FOTO)

Dhërmiu është një nga destinacionet kryesore turistike të Shqipërisë gjatë verës. Ai njihet për ujin e kaltër e të kristaltë dhe plazhin fantastik. Stina dimrit i...

“Baba unë po largohem, të dua. Vazhdo të më godasësh”

Zbardhen fjalët e fundit të 29-vjeçares shqiptare Anxhelina Petro. Televizioni ANT1, referuar dëshmisë së babait në polici, ka publikuar bisedën e fundit të Aleko Petros...
Loading...