Arkivat Përditshëm 1 November, 2018

Biseda e Lord Bajronit me Ali Pashë Tepelenën: Napoleoni u zotua ta bëjë mbret...

…Të nesërmen më shpunë tek Ali Pasha. Isha veshur me uniformë të plotë shtabi, me shpatë madhështore etj. Veziri më priti në një odë...

Bluja, ngjyra e ngrohtë e dimrit

Për të patur ende një shije të qiellit të verës, të detit të korrikut (dhe ndoshta sytë blu të një dashurie verore), bluja kobalt...

Inaugurohet aeroporti i ri i Stambollit: Synon të kthehet më i madhi në...

Liderë nga e gjithë bota do të marrin pjesë në ceremoninë e përgatitur për hapjen e pjesës së parë të aeroportit të ri të...

Shqiptarët, më punëtorët në Itali: Zënë vendin e parë mes të huajve

Shqiptarët janë grupimi më i madh i të punësuarve të huaj në Itali dhe këtë e thonë të dhënat. Shqiptarët që punojnë në Itali janë...
Loading...