20 sportistët më të paguar sipas “Forbes”

0
337
Loading...

Revista prestigjoze “Forbes” ka publikuar emrat e 20 sportistëve, nga disiplina të ndryshme, që janë më të paguarit për vitin 2017. Kryeson futbollisti portugez i Real Madridit, Cristiano Ronaldo, i ndjekur nga basketbollisti Lebron James dhe futbollisti argjentinas i Barcelonës, Lionel Messi. Kjo treshe e përbën podiumin e kësaj renditjeje, ndërkohë që vijojnë sportistë të tjerë… 

 1. Cristiano Ronaldo (93 milionë dollarë)
 2. Lebron James (86,2 milionë dollarë)
 3. Messi (80 milionë dollarë)
 4. Federer (64 milionë dollarë)
 5. Kevin Durant (60,6 milionë dollarë)
 6. Andrew Luck (50 milionë dollarë)
 7. Rory McIlroy (50 milionë dollarë)
 8. Stephen Curry (47,3 milionë dollarë
 9. James Harden (46,6 milionë dollarë)
 10. Lewis Hamilton (46 milionë dollarë)
 11. Drew Brees (45,3 milionë dollarë)
 12. Phil Mickelson (43,5 milionë dollarë)
 13. Russell Westbrook (38,6 milionë dollarë)
 14. Vettel (38,5 milionë dollarë)
 15. Damian Lillard (38,4 milionë dollarë)
 16. Djokovic (37,6 milionë dollarë)
 17. Tiger Woods (37,1 milionë dollarë)
 18. Neymar (37 milionë dollarë)
 19. Dwayne Wade (36,2 milionë dollarë)
 20. Fernando Alonso (36 milionë dollarë)
Komento:
Loading...