​Firefox heq mbështetjen për Windows XP dhe Vista

0
430
Loading...

firefox.jpg

Mozilla ka bërë të ditur se nga qershori i vitit të ardhshëm do të ndalojë mbështetjen për Firefox në versionet Windows XP ose Windows Vista të sistemit operativ të Windows.

Mozilla më herët ka paralajmëruar përdoruesit se versioni i zgjeruar për këto sisteme operimi do të përfundojë në shtator 2017, derisa mbështetja përfundimtare do të ndalojë në qershor të vitit 2018.

Komento:
Loading...